Lectura de cafea sau cum vine sfarsitul lumii :))

E fun sa urmaresti anumite bloguri …de departe mai fun decat filmele de comedie …. mai ales cele care propovaduiesc sfarsitul lumii .
 Astea se impart in doua si chiar in trei  : cele cu substrat religios , cele care cred in existenta fiintelelor extraterestre dornice sa termine pamantul si cele care cred ca noi ne „omoram ” pamantul .
Normal ca fiecare dintre astea trei curente pleaca de la un sambure de adevar dar divagatiile de la subiect sunt delicios de amuzante . Unii au nevoie de tratament serios dar ar fi pacat sa ne dispara sursa de fun pe cuvantul meu …
Cei care cred in extraterestri dornici sa curete pamantul de rele sunt cei mai distractivi . Ei cred ca daca vor manaca frumos doar  fructe , iarba si vitamine  , se vor sterge pe botic vor fi „iertati” de extraterestri cand vor veni . Really chiar e bogata imaginatia lor …daca s-ar putea nu ar manca decat pastile , pentru ca nu-i asa , fiintele superioare de pe alte planete nu mananca ci doar se alimenteaza energetic …iar ei vor fi alesi de ei :)) … Sexul nu il vor face pentru reproductie (chestie prea murdara  reproductia asta …cred ca astia l-au luat prea in serios pe Asimov sau  mai bine spus , nu au inteles avertismentele lui ! )…EI , extraterestri vor veni si ii vor lua pe cei „curatei” ca ei … come on :)) Ca ei vor veni din spatiu sau din lumii paralele …ei aici  nu se inteleg nici ei prea bine . De fapt daca ii asculti nu-i unul care sa aiba 100% aceasi parere cu altul …. But , who cares ? :))
Cei care cred ca Dumnezeu va pedepsi lumea sunt din alt film … Come on … Dumnezeu nu e un razbunator in nici un caz …daca ar fi eu nu as mai crede in El …pentru ca nu as putea crede in cineva care sa doreasca moartea indiferent cui si cat de pacatos ar fi … Toata polologhia cu razbunarile Lui nu sunt izvorate decat de imaginatia oamenilor care au nevoie de pedepse pentru ca mintea lor ingusta nu incape ideea de a  fi bun si atat . Deci sa nu punem in carca lui Dumnezeu propriile noastre defecte !
Cei care sunt pur si simplu adeptii distrugerii pamantului de catre noi insisi …astia sunt din alta poveste … Ca si ceilalti au ei ceva adevaruri dar ignora un fapt important …Universul . pentru ca pamantul nu e singur , are valori pe care noi , niste biete furnici , nu le putem contoriza . Ce pentru noi inseamna o viata , pentru univers este o secunda … sfarsitul lumii a fost „promovat ” istoric vorbind de mii de ori , fiecare cataclism a fost luat in considerare de mii de ani … adevarul e ca niste biete furnici ca noi habar nu avem CAND , IN CE FEL SI DE CE … inca bajbaim si probabil sute de mii de ani de acum incolo vom mai bajbai 🙂
In loc sa-si traiasca viata , sa se bucure de ce este frumos , unii nu fac decat sa rascoleasca prin gunoaie (eufemistic spus si denumind tot ce li se pare lor urat … poti crede ,de exemplu ,  ca o fiinta poate simti dezgust cand vede un copil !? ) … Probabil ca unii au nevoie de tratament sau altii sunt prin definitie uscati si rai … Cine stie ?
Dar ce e fain e ca e distractiv sa-i citesti …
Azi e zi libera , Sandy bel ,”uraganul „, ma tine in casa … e prea vant ca sa o iau la plimbare asa stau la o cafea calda si citesc bloguri pentru amuzamentul meu personal … Asa e cand dai in plictis :))
Pana atunci dragii mei  bucurati-va de viata , de fiecare lucru frumos .Poate par marunte  lucrurile astea dar avand in vedere ca si noi suntem marunti in comparatie cu orice vreti voi (Univers , Dumnezeu , Lumii Paralele sau Extraterestri ,,, ) astea sunt lucrurile care ne sunt la indemana . S-ar putea sa va traiti viata ingnorandu-le si descoperind ca alegati dupa cai verzi pe pereti  … E pacat sa ramai cu buza umflata la sfarsit  :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.