Remembrance Day: Lest we forget

Ma intreb uneori cum ar fi arat Europa azi daca in ani celor doua razboaie mondiale Nord America ar fi stat cuminte si nu s-ar fi implicat ? Cat din ce azi ne este mandria ne-ar mai fi ramas ? Ce natiuni ar fi supravietuit tavalugului hitlerist ?!

Macar un simplu omagiu celor ce  plecau sa apere ceea ce va fi fost atunci istoria din care veneau si ei …
Este putinul pe care il putem face .

Anunțuri

2 gânduri despre „Remembrance Day: Lest we forget

  1. da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine. probabil ca romania ar fi fost altfel daca nu avea niste conducatori lasi si curve in `44. probabil ca daca nu exista america si churchill (nici america si nici anglia nu a castigat razboiul, rusii au facut-o, ca prostu1 de hitler s-a haloshit, nu a invatat nimic de la napoleon, sa porti razoi cu ucraino-rusii iarna in kiev este pur si simplu sinucidere)sa vanda estul europei castigatorilor de drept (rusii adica) probabil in copilaria mea ar fi existat ciocolata si banane. daca nesansa de nenoroc. bine ca nu m-am nascut in congo. dar istoria este scrisa de invingatori, asa ca… allons y… si un mac rosu. eu folosesc praz.

  2. Pai Chris …io nu de Romania vorbeam in propozitie :)) Ci de Europa in general… ce a fost dupa e alta poveste ,dupa cum poveste e si sa atribui doar rusilor victoria …Doamne fere , bine ca nu i-au lasat singuri englezi si americani ca altfel aveam nu un Est de Europa (fost)comunist ci o intreaga Europa 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s