Exercitiu de imaginatie

Hai sa ne imaginam ca din orasul vecin pleaca cu catel si purcel si vor sa se aseze la voi in curte . Ca la ei ploua , ca li s-a stricat casa, ca ….ce faci ? Ii primesti , ii omenesti , dar le spui … atat . Nu pot munci eu ca  sa te tin pe tine . (Asta e cam da in povestile celor care , milosi, au gazduit noi emigranti care uitau sa mai plece)

Asta cu mila fata de  imgranti e cam ca mila fata de maidanezi . Nu poti sa te declari milos pana nu iei cu adevarat unul in casa la tine ( nu langa usa blocului , nu sa ii hranesti pe strada ). Sa vezi cu adevarat ce inseamna sa fie in spatiul tau vital . Merge o luna , doua dar mai apoi ti se ia….

Europa este supra aglomerata, demult. … a inmulti fortat , intr-un timp scurt ,popùlatia va duce la conflicte care nu vor putea fi controlate.  Istoric vorbind, Europa care milenar a luptat contra semilunei ,va riposta violent . Experimentele care pun in aceeasi ograda lei si capre sfarsesc prost … si nu ma intrebati care va fi leul si care capra pentru zau ca nu stiu care va fi raspunsul.

…………

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s