Trist

Romanului ii place spectacolul , show-ul …

DA-i un motiv si va face un adevarat festival .

Marsuri , talk-show-uri , cozi la  centrele de recoltare sange pe care altfel toti le ignora uitand ca si in result anului exista copii care au nevoie de sange la fel de mult ca cei arsi  intr-un incident spectaculos .

Nu-s cinica . Mi se pare inadmisibil ce s-a intamplat acolo . Adevarat suferinta ma impresioneaza nu cea care defileaza pe strazi sau la TV .

Dar nu pot sa nu vad lucrurile asa cum sunt …

Ce cautau acolo minori ? Ce fel de legislatie permite acestor „cluburi” sa functioneze in conditi de improvizatie ? Cine stabileste regulile de constructie ?

Vreti sa stiti cine sunt vinovatii ? Fiecare dintre voi … cei care va faceti ca nu vedeti carpelile , lucru prost facut , cei care luati spaga , care furati materiale , care inchideti ochii cand semnati aprobari … Voi care iesiti in strada doar cand „se da la TV” …Cara va faceti ca nu vedeti minori acolo unde  nu ar trebui sa fie … si care nu faceti nimic .

Cei care acasa la voi improvizati fara sa va ganditi la consecinte ci doar la bani .

Asta e Romania … o tara a carpelilor , a lucrului de mantuiala si a legilor sublime dar nerespectate .

De departe cele mai gretoase reactii au fost cele ale habotnicilor religiosi care au inceput sa „vada” „mania lui Dumnezeu” in intamplare asociind stupid Hallowen-ul cu aceasta nenorocire . Imbecililor ,chiar numai  acest gand  va face nedemni de calitatea umana . Nedemni de calitatea umana inainte de cea de crestini . Dumnezeu nu ar face niciodata asa ceva . Voi sunteti singurii vinovati si asta nu are nici o legatura cu Hallowen-ul … care este doar o sarbatoare amuzanta cum  si poporul roman are atatea ( Doar duceti-va de An nou in Moldova sa vedeti mascatii … )   …. Nimic mai penibil decat habotnicul religios ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.