Cine , cui a tras teapa ?

Tot vad romanii frecandu-si mainile de fericire ca au tras teapa lui Dragnea . Dar…
Teapa si-au luat romanii . Votul este unealta democratica de a-ti exprima optiunea . De ani si ani buni romani fenteaza votul din mii de scuze . Indiferent de optiune trebuie sa ti-o susti . Sa votezi . Altfel, democratic , nu contezi .
Dragnea stia ca nu poate fenta Uniunea Europeana in plan de libertate in orientarea sexuala la nesfarsit . Pe de alta parte traditionalismul era in platforma partidului . Cu el castigase votanti.
A aruncat referendumul . A mizat pe boicot . Ca doar venea de la el , nu ????
Acum poate spune votantilor …vedeti , eu am aparat valorile , dar asta a vrut Romania. Si se va spala pe maini … A jucat la cacealma si a castigat . Desteapta mutare .

Abtinerea de la vot nu este o solutie ci o prostie . Prostie care a permis de fiecare data ajungerea la putere a unora . Asa a ajuns si PSD ul la putere … Ptr ca cei mai multinu mergeti la vot . Absenteismul e boala veche . Scuzele sunt noi .
Mitingeala , bataile cu jandarmii , opereta de strada nu este o solutie . E adevarat sunt mai spectaculoase , aduc si ceva adrenalina , romanului ii place sa se dea erou … dar nu sunt o solutie .
Pana una alta Dragnea joaca la cacealma de data asta si castiga . V-a tras-o . Pe el nu- l interesa sa iasa validat acest referendum . Pentru ca nu e nebun sa se puna cu cu UE de-a contra .Dar cu un referdum fentat poate da peste bot proprilor sustinatori . ” Eu am vrut dar daca poporul nu m-a sustinut ” e destept baiatul !!! 🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.