…cine oare va pierde cu adevarat ?

Nu stiu voi ce simtiti dar pe mine campania electorala „facebook” a inceput sa ma agaseze . Simt aceeasi repulsie ca in fata agresivitatii Antena 3 … Oameni buni , , nu serveste nimanui . Nici macar candidatului 😀 „Less is better ”

Dar romanul se pare ca are o pasiune in alegeri . Il fac  sa simta ca traieste uitand realitatea . Si realitatea ne spune ca va agitati doar pentru un om . Si un om nu schimba un sistem . Iar acest om este sustinut de acelasi sistem gaunos . Realitatea romaneasca nu e in stare sa dea nastere unui sistem de valori nou din pacate . Si asta este ceea ce cu adevarat lipseste Romaniei . Nu partide , nu candidati cosmetizati si proaspat barbieriti .

Prin scoaterea voastra la vot nu se va realiza decat legitimizarea  unor alegeri intre doua baricade de mafioti .

Voi nu contati in ecuatie …Nu-l transformati in erou si Fat Frumos pe Iohaniss . Nu are nici puterea si nici vointa de a fi  .Daca le avea nu avea in spate doua partide corupte . E pacat sa-l urcati pe un pedestal de unde caderea doare .|

Mafia politica deja v-a adus unde dorea ! In situatia de a alege „intre  raul cel mai mic dintre doua rele ” . Va suna cunoscut? Cam asta se intampla mereu ! Ca vor invinge unii sau altii … nici nu mai conteaza si nu voi hotarati ci banii sau puterea lor .

Ponta , Iohaniss …nici nu mai conteaza decat pentru orgoliul vostru … de furat se va fura la fel , Afacerile poate isi vor schimba patronul dar vor fi aceleasi in esenta . De pierdut  … cine oare va pierde cu adevarat ?

Un gând despre „…cine oare va pierde cu adevarat ?

  1. Pingback: Imi pare rau ca am avut dreptate | Acasa...universul meu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.