Povesti cu fat-frumos 

Traiesc un deja vu . Dupa euforia Johanis , balon rasuflat demult … singurul lucru pozitiv despre el pe care il pot spune este ca a invatat sa vorbeasca mai cursiv 😆, a aparut euforia , intens promovata , numita Ciolos . 

Toti ii mediaza extaziati gesturile , gen depunerea anonima de flori ( care culmea este vazut de toti ) sau strangerea „discreta ” de gunoaie de care , culmea , stie toata lumea . E un fel de Fat-frumos , e drept nu prea frumos 

E sufletist , destept , cinstit…. sfanta naivitate … daca era cinstit nu ajungea acolo unde e . Asta nu a rasarit din spuma marii . E o creatie tot a clasei politice romanesti . 

A fost pregatit demult pentru ca naivi ati fi sa nu intelegeti politica . Cand piata este saturata de aceleasi figuri ii pregatesti electoratului un fresh . O marioneta pe care o ambalezi frumos . O papusa nou-nouta „fara pata si prihana” … metoda  e veche dar tine de fiecare data . 

Pentru ca electoratul vrea sa creada in povesti frumoase . E atat de naiv  incat crede in povesti cu panselute … over and over again ….

E drept ca si media fabrica cu frenezie povestea lui Fat Frumos pe care romanul  o cumpara , naiv. 

A gresi , e omeneste dar a repeta povetea cum o fi .

V-ati parlit cu neamtul , o luati de la capat cu fat-frumos ?

Un gând despre „Povesti cu fat-frumos 

  1. Pingback: Imi pare rau ca am avut dreptate | Acasa...universul meu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.